Mâncarea este pasiune. Mâncarea este iubire. Hector Elizondo

            Restaurantul Gourmet oferă clienților săi intimitate și discreție, într-un cadru elegant, ceea ce face din această locaţie, locul ideal pentru un prânz, un cocktail între două întâlniri, o cină elegantă, evenimente de socializare, mese de afaceri, o petrecere privată, organizarea unui eveniment, mese servite în aer liber, la prânz sau seara, stropite cu vin alb sau roşu din faimoasele podgorii internationale sau româneşti, sau pur şi simplu pentru o seară memorabilă, într-o companie plăcută.

         Încă de la intrare veţi face cunoştinţă cu luxul, bunul gust şi eleganşa restaurantului, cu aerul nobil dat de mobilierul special ales,cu mesele aranjate impecabil, într-o ambianță de un rafinament echilibrat, cu personal foarte atent şi amabil, acompaniată cu o atmosferă extraordinară, toate pentru a vă oferi o experienţă deosebită.

Restaurantul Gourmet va întâmpină cu bucataria deschisă, din care vin, rând pe rând, tot felul de minuni culinare care îți copleșesc simțurile. Repectăm standardele în domeniu culinar, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecţionate, completate de o listă de vinuri deosebite. Delectaţi-vă simţurile cu savoarea preparatelor din bucătăria tradiţională şi internaţională. Alcătuite cu creativitate, vă vor invita într-o călătorie de arome, gust şi culoare, mulţumind cele mai exigente gusturi.

Indiferent de specific, rezultatul va fi cu siguranţă unul delicios.

Articol - Papila Gustativa 

 

top