Rezerva acum!

Verificati disponibilitatea camerelor. Vom raspunde cererii in cel mai scurt timp posibil

 

Rezervati acum si prin BOOKING.COM

Bucurati-vă de libertatea de a locui într-un apartament cald şi primitor ce vă oferă sentimentul că vă aflaţi acasă. Apartamentele şi garsonierele nostre, disponibile în regim hotelier vă asteaptă cu tot confortul necesar, pentru a vă oferi o şedere uşoară şi placută.

 Cazarea în apartamente şi garsoniere în regim hotelier este ideală atât pentru concediu, vacanţă, weekend, sărbători cât şi pentru călătorii de afaceri.

 Camerele sunt meticulos aranjate pentru a satisface nevoile celor mai pretenţioşi clienţi.

 Apartamentele în regim hotelier sunt alternativa perfectă cazării la hotel. Ele  concurează cu camerele hotelurilor din Cluj-Napoca, dar preţurile pentru aceste apartamente sunt de fiecare dată mai mici şi avantajele mult mai numeroase. Beneficiaţi de mai mult spaţiu, bucătărie complet utilată, intimitate, flexibilitate şi costuri reduse. Puteţi să economisiţi bani pentru numărul de persoane, aveţi la dispoziţie un întreg apartament şi beneficiaţi de toate condiţiile asigurate de hotel sau prin prepararea meselor zilnice în bucătăria complet utilată şi funcţională la cele mai înalte standarde de cazare.

Apelând la serviciile de cazare în regim hotelier beneficiaţi nu numai de apartamente de lux la preţuri avantajoase ci si de serviciile conexe de care aveţi nevoie precum catering, cumpărături, închirieri auto, abonamente la săli de fitness/ saună/ piscină/ masaj etc. 

  Clientii cazati au 10 % discount la Restaurant la meniul a la carte!!!

top